2114122196 6909100389 Δελφών 9, Αγιος Δημήτριος, Αθήνα gianovit@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ
ΤΕΝΤΟΑΣΗ | Συστήματα Σκίασης & Τέντες Άγιος Δημήτριος Αττικής


Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΑΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, πέραν από την εξωτερική σκίαση, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις και για την εσωτερική σκίαση του χώρου σας. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ρολοκουρτίνα ή τα στόρια που θα καλύψουν τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ρολοκουρτίνες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη. Επιπλέον η επιλογή του μηχανισμού γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συμβατός με τις ανάγκες του κάθε χώρου.
 
 
ΣΤΟΡΙΑ

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε στόρια εξελιγμένης σχεδίασης και υψηλής ποιότητα μηχανισμούς, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων ώστε να ταιριάζουν με το χώρο σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.