2114122196 6909100389 Δελφών 9, Αγιος Δημήτριος, Αθήνα gianovit@gmail.com
 
 
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ
ΤΕΝΤΟΑΣΗ | Συστήματα Σκίασης & Τέντες Άγιος Δημήτριος Αττικής


Όταν η τέντα συναντά την τέχνη…
Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΑΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση και την ηλιοπροστασία της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Η μακροχρόνια εμπειρία και το μεράκι για τη δουλειά μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε τις κατάλληλες ανά περίπτωση λύσεις σκίασης, αλλά και πρωτοποριακές ειδικές κατασκευές, εξασφαλίζοντας την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τέντες με Βραχίονες
  Τέντες με Αυτοματισμούς
  Τέντες με Αντιρίδες
  Κάθετες Τέντες
  Ζελατίνες
  Καποτίνες
  Κασετίνες
  Ομπρέλες
  Πέργκολες
  Σιδηροκατασκευές
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΜΕΛΕΤΗ

Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε και λαμβάνοντας υπόψην μας όλες τις παραμέτρους της τοποθεσίας, καθώς και τις προσωπικές σας απαιτήσεις και ανάγκες, προχωρούμε στη μελέτη και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας.
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης, πραγματοποιείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο στοχεύει πάντα στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΠΛΥΣΙΜΟ

Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, μπορούμε να επισκευάσουμε και να συντηρήσουμε τα παλαιά συστήματα σκίασης, τεντών και περγκολών που διαθέτετε, αλλά να αναλάβουμε και το πλύσιμο και τον καθαρισμό τους προκειμένου να τα κάνουμε να μοιάζουν σαν καινούργια.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Οι πέργκολες αποτελούν μια ξεχωριστή, κομψή και λειτουργική λύση για κάθε κτίριο, μέσα από την οποία μπορούμε να επιτύχουμε την σκίαση μεγάλων επιφανειών. Στην επιχείρησή μας μπορούμε να σας προτείνουμε και να δημιουργήσουμε την ιδανική πέργκολα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αυτοματισμού και παρακολουθώντας διαρκώς να νέα προϊόντα, μπορούμε να σας δώσουμε σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε και να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε κτιρίου.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.