2114122196 6909100389 Δελφών 9, Αγιος Δημήτριος, Αθήνα gianovit@gmail.com
 
 
 
ΤΕΝΤΟΑΣΗ
Συστήματα Σκίασης & Τέντες Άγιος Δημήτριος Αττικής


Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΑΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας σε ιδιώτες και επαγγελματίες σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, αλλά και έχοντας μεταφέρει το κατάστημά μας από την Άνω Γλυφάδα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να εξυπηρετεί άμεσα όλη την Αττική, με συνέπεια και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & μεράκι

μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση τεντών κάθε τύπου, καθώς και την επισκευή, την συνεχή συντήρηση αλλά και το πλύσιμο τεντών, παρέχοντας σας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της σκίασης και της ηλιοπροστασία, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ειδικές κατασκευές, πέργκολες και σιδηροκατασκευές, αλλά και να σας προτείνουμε ποιοτικές λύσεις για την εσωτερική σκίαση του κτιρίου με ρολοκουρτίνες ή στόρια.
 
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε τεντόπανα όλων των ειδών, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να επιλέξετε τα αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας και θα αναδείξουν το κτίριο σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή και λειτουργική σκίαση του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός να προσφέρουμε σύγχρονες, ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν την αποτελεσματική άσκηση του χώρου σας και αφετέρου ο διαρκη΄ς εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.